QUEST doesn\'t work on GE 1.5T

Home > Forums > jMRUI Software > Bug reports > QUEST doesn\'t work on GE 1.5T

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  Adrien HEINTZ 6 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #2064

    Adrien HEINTZ
    Participant

    Hi,
    I use QUEST on GE 3T spectra and it works very well.
    On the other hand, as soon as I pass on 1.5T spectrum QUEST no longer works.
    Where did the problem come from?

    thank you in advance

    #2065

    Michal Jablonski
    Moderator

    Dear Adrien,

    Could you be more specific?
    Did you use the same basis set?

    Michal Jablonski
    jMRUI development team

    #2071

    Adrien HEINTZ
    Participant

    Thank you for your reply.
    I think I use the same basic set.
    To be more precise when I create a .ml file with NMRSCOPEB to 3T the software can read the spectrum well and quantify (image1).
    When I do the same at 1.5T spectra the quantification no longer works (image2)

    3T: 4096pts; 5000Hz
    1.5T: 2048pts; 2500Hz

    cordially

    Adrien

    image1: https://www.noelshack.com/2017-23-1496823892-figure1.png
    image2: https://www.noelshack.com/2017-23-1496823932-figure2.png

    #2072

    Michal Jablonski
    Moderator

    Thank you.

    My recommendations:
    – you should simulate a new basis set for 1.5T – you can use almost the same settings.
    In the tab Scanner select B0 = 1.5 T, in the window sequence please select NS = 2048 and your bandwidth.

    Tell me if it helped.

    Best regards
    MJ

    Michal Jablonski
    jMRUI development team

    #2073

    Adrien HEINTZ
    Participant

    I’ve already done like that : B0=1.5T , NS=2048 and Bandwidth=2500
    All of this setup is already done but still doesn’t work…

    Best regards

    AH

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.